Кабинетът е създаден за да осигури внимателен и широкообхватен подход за облекчаване на болката чрез използването на обединяващата сила на физикалната медицина (кинезитерапия, преформирани физикални фактори, специализиран масаж, мануална терапия и мн. др.) за постигане и поддържане на здравословен начин на живот. Ние се стремим да задоволим необходимостта на пациентите и клиентите ни от изчерпателно рехабилитационно и терапевтично обслужване.   Специализирали сме се предимно в терапията и рехабилитацията на хора с ортопедични, неврологични и травматологични диагнози и състояния, бременни жени и свързаните с бремеността болки в гърба, кръста, мускулите и таза. Провеждаме лечебни програми на широк спектър от заболявания, а индивидуалния подход и отношение към всеки наш клиент или пациент е задължителна част от нашата работа.

Нашите терапевтични и профилактични услуги включват:

кинезитерапия

мануална терапия

терапевтична техника Боуен

кинезиотейпинг – терапия и профилактика чрез залепващи ленти.

◦ спортна медицина – болков синдром и др.

◦ диагностика на: мускулна сила, мускулен дисбаланс, поза и др.

◦ изготвяне на подробни кинезитерапевтични програми с лечебни упражнения

◦ неврологични и ортопедични тестове

◦ преформирани физикални фактори – лед, лазертерапия и др.

Призвание

Мисията на кабинета по кинезитерапия и мануална медицина „КинетикС” е да посрещне нуждите от ортопедична, травматологична и невромускулна рехабилитация. Подготвени сме за изследване, оценка и лечение на ортопедични, невромускулни и спортни наранявания (травми). Лечебните програми са създадени за да отговарят на рехабилитационните нужди на всеки индивидуално. Нашата цел е да подпомогнем пациентите при възвръщане на максималното функционално възстановяване и всекидневна дейност.

Тагове: болка (във вратав гърба и кръста), кинезитерапия, техниката Боуен (видео), кинезиотейпинг, масаж, бременност, мануална терапия, натурален колаген, бебешки колики, услуги, контакт, безплодие, нощно напикаване, фибромиалгия, Боуен терапия (Bowen therapy)